AXBOROT OLAMINING YOSHLAR ONGIGA PSIXOLOGIK TAʼSIRI - Axmedjonova Shaxzoda Muyinjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada zamonaviy axborot olamining yoshlar ongiga ko‘rsatayotgan psixologik ta’siri, axborot texnologiyalarining ijobiy va salbiy jihatlari hamda yoshlarning psixologik rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilingan. Shuningdek, axborot oqimidan oqilona foydalanish va yoshlarning axborot madaniyatini shakllantirish masalalari yoritilgan.