AYOLLARGA NISBATAN XO‘RLIK, TAZYIQ HAMDA ZO‘RAVONLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Sirojiddinova Sayyora Sadriddinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ayollarga nisbatan xo‘rlik, tazyiq va zo‘ravonlik holatlarining psixologik sabablari hamda ularni oldini olishning samarali yechimlari yoritilgan. Shuningdek, zo‘ravonlikning ayollar ruhiy salomatligiga ta’siri, oilada va jamiyatda sog‘lom munosabatlarni shakllantirish masalalari tahlil qilingan.