OʻSMIRLIK YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA STRESSNI KAMAYTIRISH USULLARI - Mamatqulova Nasiba Abduqahhorovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik yoshidagi o‘quvchilarda uchraydigan stress holatlari, ularning kelib chiqish sabablari hamda stressni kamaytirishning samarali psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, o‘smirlarning ruhiy salomatligini mustahkamlash, emotsional barqarorligini rivojlantirish va stressga chidamliligini oshirish masalalari tahlil qilingan.