O‘SMIRLIK DAVRIDAGI OʻQUVCHILARDA KASBIY QIZIQISHLARNI SHAKLLANTIRISH - Akbarova Nilufar Muzaffarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davridagi o‘quvchilarda kasbiy qiziqishlarni shakllantirishning psixologik-pedagogik asoslari yoritilgan. Kasbiy qiziqishlarning shaxs rivojlanishidagi o‘rni, ularni rivojlantirishga ta’sir etuvchi omillar hamda oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.