VOYAGA YETMAGAN YOSHLAR ORASIDA ZO’RAVONLIK HAMDA BULLING HOLATLARI VA ULARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Urakova Nazira Lukmanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada voyaga yetmagan yoshlar orasida uchraydigan zo‘ravonlik holatlari, ularning kelib chiqish sabablari hamda oldini olish va bartaraf etishning psixologik yechimlari yoritilgan. Zo‘ravonlikning yoshlar ruhiyati, xulq-atvori va ijtimoiy rivojlanishiga ta’siri tahlil qilinib, oila, maktab va jamiyat hamkorligining ahamiyati ochib berilgan.