TA’LIMDA PSIXOLOGIK FAROVONLIKNI YARATISH AFZALLIKLARI - Qo'ldoshov Feruzbek Ulug'bek o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim muassasalarida psixologik farovonlikni yaratishning ahamiyati va afzalliklari yoritilgan. O‘quvchilar, pedagoglar hamda ota-onalar o‘rtasida sog‘lom psixologik muhitni shakllantirishning ta’lim sifati, shaxs rivojlanishi va ruhiy salomatlikka ta’siri tahlil qilingan.