TA’LIM OLUVCHILARDA RAQAMLI GIGIYENA MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK METOD VA VOSITALARI - Narziyeva Maftuna Toir qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborotlashgan jamiyat sharoitida ta’lim oluvchilarda raqamli gigiyena madaniyatini shakllantirishning pedagogik zaruriyati, mazmuni va ahamiyati yoritilgan. Tadqiqotda raqamli makonda xavfsiz va samarali faoliyat yuritish ko‘nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan zamonaviy pedagogik metodlar va raqamli vositalar tasniflangan hamda ularni ta’lim jarayoniga tatbiq etish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.