BOLALARDA INTERNET VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Nurmurodova Gulnoza Toyirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda internet va raqamli texnologiyalardan foydalanishning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari tahlil qilingan. Raqamli muhitning bolalar rivojlanishiga ta’siri, uning ijobiy va salbiy jihatlari, internetdan foydalanish madaniyatini shakllantirish hamda axborot xavfsizligini ta’minlash masalalari yoritilgan.