BOSHLАNG`ICH SINF “O`QISH KITOBI”DАGI MАTNLАRDА UCHRАYDIGАN JUFT SO`ZLАRNING LEKSIK-GRАMMАTIK XUSUSIYАTLАRI - M.A.Hamrayev; Qoʻchqorova Hilola (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Boshlаngʻich sinf Oʻqish kitobidаgi mаtnlаrdа uchrаydigаn juft soʻzlаrning leksik-grаmmаtik xususiyаtlаri” mаvzusigа bаgʻishlаngаn. Ishdа boshlаngʻich tа’lim mаtnlаridа juft soʻzlаrning funksiyаsi, ulаrning leksik vа grаmmаtik xususiyаtlаri, shuningdek, oʻquvchilаrning nutqiy rivojlаnishidаgi roli tаhlil qilingаn.