SUN’IY INTELLEKT VA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING TA’LIMDAGI AHAMIYATI - Akramova Zamira Safarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sun’iy intellekt va zamonaviy texnologiyalarning ta’lim tizimidagi o‘rni hamda ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalar yordamida ta’lim sifatini oshirish, o‘quvchilarning bilim olish jarayonini samarali tashkil etish va innovatsion metodlardan foydalanish masalalari tahlil qilingan. Sun’iy intellekt asosidagi platformalarning ta’lim jarayoniga ta’siri hamda ularning afzalliklari haqida fikr yuritilgan.