ZAMONAVIY O’QITUVCHI MAHORATINI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOG TAVSIYASI - Sotiboldiyeva Mukadas Turgunboyevna; Sotiboldiyeva Ra’noxon Tursunaliyevna; Xakimova Xurshida Ubaydullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada ta‘lim-tarbiya tizimini tubdan isloh qilish, uni zamon talablari darajasiga ko‘tarish, kadrlar tayyorlashning yangi tizimini barpo etish, kelajak uchun barkamol, salohiyatli avlodni tarbiyalash masalalari shuningdek mana shu maqsadlarni amalga oshirishda zamonaviy o’qituvchining o’rni xususida atroflicha fikrlar yuritilgan.