O’QUVCHILARNI KASB TANLASHLARIGA PSIXOLOGIK KO’MAKLASHISH - Saida Kuramboyeva (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’quvchilarning kasb tanlash muammolari va ularga psixologik yordam ko’rsatish haqida ma’lumot berilgan.