INDIGOFERA TINCTORIA VA IMPATIENS BALZAMINA O’SIMLIKLARIDAN BO’YOQ OLISH - Djabberdieva Gulhumor G‘ayratovna; Yoqubov G’ayrat Quvandiqovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Indigofera tinctoria va Impaties balzamina o’simliklarining ahamyati. Hozirgi kunda Indigofera tinctoria va impaties balzamina o’simliklaridan turli hil bo’yoq olishda foydalaniladi va xar hil texnalagik usullari ko’rib chiqilyapti shuningdek ommaga taqdim qilinyapti.