YOSHLAR ORASIDA XAVOTIRLANISH YUZAGA KELISHINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK SABABLARI - Rahimov Nodirbek Komilovich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada yoshlar orasida xavotirlanish holatlarining yuzaga kelishiga sabab bo‘luvchi ijtimoiy va psixologik omillar tahlil qilingan. Shuningdek, xavotirlanishning yoshlar ruhiy salomatligiga ta’siri hamda uning oldini olish bo‘yicha psixologik tavsiyalar yoritilgan.