BOLA SHAXSI RIVOJLANISHIDA OTA OBRAZINING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Nuriddinova Gulzora Qahramon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bola shaxsi rivojlanishida ota obrazining psixologik ahamiyati, uning farzand tarbiyasi va shaxs kamolotiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, otaning emotsional qo‘llab-quvvatlashi, ijtimoiylashuv jarayonidagi o‘rni hamda farzandning o‘ziga bo‘lgan ishonchi va hayotiy qadriyatlarining shakllanishidagi roli tahlil qilingan.