TAʼLIM TIZIMIDA KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MUHIM JIHATLARI - Qirgʻizboyeva Saidaxon Ismoilovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning psixologik xususiyatlari, ularning ta’lim jarayoniga moslashuvi hamda ular bilan ishlashning muhim psixologik jihatlari yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning bilish jarayonlari, emotsional rivojlanishi, motivatsiyasi va ijtimoiy moslashuvini qo‘llab-quvvatlash masalalari tahlil qilingan.