BOLALARDA QOʻRQUV HOLATINI NAMOYON BOʻLISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Temirova Dildoraxon Roʻziboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarda qoʻrquv holatining namoyon boʻlishi, uning kelib chiqish sabablari hamda qoʻrquvni bartaraf etishning samarali psixologik yechimlari yoritilgan. Shuningdek, qoʻrquvning bola shaxsiyati rivojlanishiga ta’siri va uni kamaytirishda oila, maktab hamda psixologning o‘rni tahlil qilingan.