REKLAMA VOSITALARI VA FOTOGRAFIYANING JAHON SIRKI MADANIYATIGA TA’SIRI. - Tohirova Mashhura Obid qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada reklama vositalari va fotografiya san’atining jahon sirki madaniyatiga ko‘rsatgan ta’siri tahlil qilinadi. Sirk san’atining ommalashuvi va tomoshabinlar e’tiborini jalb etishda reklama plakatlari, fotografik tasvirlar hamda zamonaviy media vositalarining o‘rni yoritib beriladi. Shuningdek, tarixiy jarayonlarda reklama va fotografiya sirk madaniyatining rivojlanishida muhim kommunikativ vosita sifatida xizmat qilgani hamda bugungi kunda raqamli texnologiyalar bilan uyg‘unlashib yangi imkoniyatlar yaratgani ko‘rib chiqiladi.