XIZMAT KOʻRSATISH SOHASIDAGI BIZNES JARAYONLARI: SAMARADORLIK VA MIJOZ KOʻNGLIGA YOʻL - Xamidov Doston Rustam o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya: Ushbu maqolada xizmat koʻrsatish sohasi bugungi kunda global iqtisodiyotning eng tez rivojlanayotgan va eng yuqori daromad keltiradigan tarmoqlaridan biridir. Ushbu sohada muvaffaqiyatga erishishning asosi esa biznes jarayonlarini (business processes) toʻgʻri shakllantirish, boshqarish va optimallashtirish yoritilgan.