BOSHLANG‘ICH SINF DASLARINI TASHKIL QILISHDA ONLAYN PLATFORMALARNING O‘RNI - Muratxodjayeva Ziyoda; Jamolova E’tibor (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf darslarini samarali tashkil etishda onlayn platformalarning o‘rni va ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Zamonaviy raqamli ta’lim vositalarining o‘quv jarayoniga integratsiyasi, ularning o‘quvchilarning bilish faolligi, mustaqil fikrlashi hamda motivatsiyasini oshirishdagi roli yoritiladi. Shuningdek, onlayn platformalardan foydalanishning afzalliklari, amaliy imkoniyatlari va boshlang‘ich ta’lim tizimida qo‘llashning samarali yo‘llari asoslab beriladi.