DEHQONOBOD SUV OMBORIDAGI PEZOMETRIK KO’RSATKICHLAR - Muratov.O.A; Xidirov F.A; Shoymurodov Sh.Sh. (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada Suv omborlaridan foydalanish davridagi yo‘l qo‘yilayotgan asosiy kamchiliklari va suv ombori ishonchli ishlashi uchun unga qo‘yiladigan asosiy talablari keltirilgan. Suv omborga pezometrlarning ta’siri hamda yillik suv sath ko’rsatkichlari bo‘yicha mualliflarning fikr va mulohazalari keltirilgan.