TEACHER LEADERSHIP FOR LEARNING AND DEVELOPMENT MODULI ASOSIDA O‘QITUVCHI LIDERLIGINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Turg‘unov Ulug‘bek Bahodir o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada o‘qituvchi liderligining nazariy va amaliy asoslari, uning ta’lim sifati hamda pedagoglarning kasbiy rivojlanishidagi ahamiyati yoritiladi. Teacher Leadership for Learning and Development moduli asosida o‘qituvchi liderligini rivojlantirishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Abstract