TEXNOLOGIK TA’LIM O’QUV MASHG’ULOTLARIDA DASTURIY TA’LIM VOSITALARIDAN FOYDALANISH METODIKASI YORDAMIDA DARSLARNI SAMARADORLIGINI OSHIRISH. - Jaloldinova Shaxnoza Xasanboyevna; Qo’ziyeva Umidaxon Alisher qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada texnologik ta’lim fanini o‘qitish jarayonida dasturiy ta’lim vositalaridan foydalanishning pedagogik va metodik asoslari keng yoritilgan. Zamonaviy axborot texnologiyalarining o‘quv mashg‘ulotlariga tatbiq etilishi, o‘qitish jarayonini interaktiv tashkil etish, o‘quvchilarning mustaqil fikrlashini rivojlantirish hamda dars samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, dasturiy ta’lim vositalarining texnologik ta’limdagi o‘rni va ularni qo‘llashning amaliy jihatlari ochib berilgan.