TEXNOLOGIK TALIMDA IQTIDORLI TALABALARINING ILMIY TADQIQOTCHILIK KOMPETENTLIGINI INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Mamajonova Guluzro Abdurashitovna; Turg’unova Diyora Xusan qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada texnologik ta’lim yo‘nalishida tahsil olayotgan iqtidorli talabalarning ilmiy-tadqiqotchilik kompetentligini rivojlantirish va takomillashtirishning innovatsion texnologiyalari yoritilgan. Talabalarning ilmiy izlanishlarga bo‘lgan qiziqishini oshirish, mustaqil tadqiqot olib borish ko‘nikmalarini shakllantirish hamda zamonaviy pedagogik va raqamli texnologiyalar asosida ilmiy faoliyat samaradorligini ta’minlash masalalari tahlil qilingan.