MAKTAB OʻQUVCHILARI ORASIDA STRESSNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Abilkasimova Manzura Bekturdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktab o‘quvchilari orasida uchraydigan stress holatlarining kelib chiqish sabablari, ularning o‘quvchilar ruhiy salomatligi va ta’lim faoliyatiga ta’siri hamda stressning oldini olishning samarali psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.