OʻQUVCHILAR SHAKLLANISHIDA EMOTSIONAL HOLATLARNING KELIB CHIQISHI - Ablamitova Mamuraxon Inomjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilar shaxsining shakllanish jarayonida emotsional holatlarning kelib chiqish sabablari, ularning psixologik rivojlanishga ta’siri hamda emotsional barqarorlikni shakllantirishning muhim jihatlari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning o‘quvchilar emotsional rivojlanishidagi o‘rni tahlil qilingan.