MAKTAB O‘QUVCHILARIDA STRESS VA XAVOTIRLANISH HOLATLARINING PROFILAKTIKASI - Mahmudova Dilfuza Jumaboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarida uchraydigan stress va xavotirlanish holatlarining kelib chiqish sabablari, ularning o‘quvchi shaxsiga ta’siri hamda ushbu holatlarning oldini olishga qaratilgan psixologik profilaktika usullari yoritilgan.