TAʼLIM TIZIMIDA BOLALARDAGI MANTIQIY FIKRLASH QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Boyev Abduhakim Hisomiddinovich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim tizimida bolalarning mantiqiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirishning zamonaviy usullari, bu jarayonga ta’sir etuvchi psixologik- pedagogik omillar hamda innovatsion yondashuvlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, mantiqiy fikrlashni shakllantirishda o‘qituvchi va ta’lim muhitining roli tahlil qilingan.