CHET TILLARNI O’RGANISHDA PSIXOLOGIYANING AHAMIYATI - Islomova X.F.; Saidakbarova E’zoza (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chet tilini o‘rganishda psixologiyaning qay darajada ahamiyatga ega ekanligi ko‘rib chiqiladi. Muallif ularning o‘zaro uzviy bog‘liqligini hamda chet tilini o‘rganishda motivatsiya muhim o‘rin egallashi ko‘rsatib o‘tiladi.