TILNI O‘RGATISH JARAYONIDA TALABALARNING AKADEMIK YUTUQLARINI OSHIRISHDA KOMMUNIKATIV YONDASHUVNI TATBIQ ETISH - Islomova X.F; Faxriddinova Laylo (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Maqolada tilni o‘rgatish jarayonida o‘quvchilarning akademik yutuqlarini oshirishda kommunikativ yondashuvni tatbiq etishning dolzarb muammolari yoritilgan.