TEMUR TUZUKLARI MATNIDA ATAMALAR TASNIFI - Toshmirzayeva Huriyat Xuvshvaqt qizi; Erdanova Muhlisa Hoshim qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada "Temur tuzuklari" asarida qo‘llanilgan atamalar lingvistik jihatdan tahlil qilinadi hamda ularning mavzuviy tasnifi yoritiladi. Asarda uchraydigan harbiy, ma’muriy-siyosiy, ijtimoiy va diniy-ma’rifiy atamalar misollar asosida o‘rganilib, ularning tarixiy va tilshunoslik nuqtayi nazaridan ahamiyati ko‘rsatib beriladi.