TAʼLIM TIZIMIDA BOLALARGA NISBATAN ZULM VA ZOʻRAVONLIKNI OLDINI OLISH CHORALARI - Abdullayeva Bibihojar Yuldashevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim tizimida bolalarga nisbatan zulm va zo‘ravonlik holatlarining oldini olish, ularning psixologik va ijtimoiy sabablari hamda samarali profilaktik choralar yoritilgan. Shuningdek, maktab, oila va davlat institutlarining bolalarni himoya qilishdagi o‘rni tahlil qilingan.