BOLALARGA NISBATAN ZOʻRAVONLIKLARGA BARHAM BERAYLIK! - Azizova Nigora Joʻrayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarga nisbatan zo‘ravonlik holatlarining psixologik, ijtimoiy va oilaviy sabablari, uning bola shaxsiga salbiy ta’siri hamda zo‘ravonlikning oldini olish va bartaraf etish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim tizimi, oila va jamiyatning bu boradagi hamkorlikdagi roli tahlil qilingan.