TIBBIYOT TALABALARIGA INGLIZ TILINI O‘QITISHNING DOLZARB MASALALARI - Islomova X.F; Muratova Laylo (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tibbiyot talabalariga ingliz tilini o‘qitishning zamonaviy usullari, uning kasbiy faoliyatdagi ahamiyati hamda ta’lim jarayonida uchraydigan muammolar tahlil qilingan. Shuningdek, ingliz tilini o‘qitishda kommunikativ yondashuv, interaktiv metodlar, multimedia texnologiyalari va kasbiy yo‘naltirilgan ta’limning samaradorligi yoritilgan. Tibbiyot talabalarining xalqaro ilmiy axborotlardan foydalanishi, xorijiy tajribalarni o‘rganishi va professional muloqot kompetensiyasini rivojlantirishda ingliz tilining muhim o‘rni asoslab berilgan. Maqolada tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida ingliz tilini o‘qitish sifatini oshirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ham keltirilgan.