GURUHDA RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Mahmudova Madina Malikxon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada guruhning rivojlanish bosqichlari, ya’ni shakllanish, qarama-qarshilik, me’yorlashuv va samarali faoliyat bosqichlari ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Guruh ichidagi ijtimoiy-psixologik jarayonlar, a’zolar o‘rtasidagi munosabatlar va liderlikning shakllanishi yoritiladi. Shuningdek, guruh dinamikasining shaxs xulq-atvoriga ta’siri ham ko‘rib chiqiladi.