BIZNES REJA VA UNI TAQDIMOT ETISH - Madreimova Gavxar Saatbaevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada biznes reja tushunchasi, uning tuzilishi, ishlab chiqish bosqichlari hamda uni samarali taqdim etish usullari ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, biznes rejaning tadbirkorlik faoliyatidagi o‘rni, investitsiya jalb qilishdagi ahamiyati va zamonaviy raqamli texnologiyalar yordamida taqdimot qilish imkoniyatlari yoritilgan. Maqolada biznes rejaning iqtisodiy samaradorlikni oshirishdagi roli ham asoslab berilgan.