OMMAVIY AXBOROT VOSITALARNING BOLALAR RUHIYATIGA TAʼSIRI - Berdiyeva Rayhona Aslamovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ommaviy axborot vositalarining bolalar ruhiyatiga ko‘rsatadigan ijobiy va salbiy ta’siri, axborot oqimining psixologik xususiyatlari hamda bolalarni axborot makonida himoya qilishning muhim jihatlari yoritilgan. Shuningdek, oila va ta’lim muassasalarining media madaniyatni shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.