TAʼLIM TIZIMIDA AUTODESTUKTIV XULQ-ATVORGA EGA BOʻLGAN OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Meliqulova Shahnoza Normurodovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim tizimida autodestruktiv xulq-atvorga ega bo‘lgan o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik jihatlari, ushbu holatning yuzaga kelish sabablari hamda profilaktik va korreksion ishlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, maktab psixologi, pedagoglar va ota-onalarning hamkorlikdagi faoliyati tahlil qilingan.