MUVAFFAQIYAT SIRINING ASOSI NIMADA? - Usmanova Feruzaxon Raxmanovna; Saparova Sabrina Tirkeshovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada muvaffaqiyatga erishishning asosiy omillari, inson hayotida maqsadga intilish, mehnatsevarlik, sabr-toqat va bilimning o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, muvaffaqiyatga erishgan mashhur shaxslarning hayotiy tajribalari va ularning muvaffaqiyat siriga oid qarashlari yoritiladi. Maqolada insonning shaxsiy rivojlanishi, motivatsiya va irodaviy sifatlarning ahamiyati ham ilmiy va hayotiy misollar asosida ko‘rib chiqiladi.