OʻSMIR PSIXOLOGIYASI VA ULAR BILAN ISHLASHNING OʻZIGA XOS JIHATLARI - Qodirova Maftuna Yodgor qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, ushbu davrda kuzatiladigan emotsional va ijtimoiy o‘zgarishlar hamda o‘smirlar bilan ishlashning samarali psixologik yondashuvlari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va psixologlarning o‘smir shaxsini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.