OʻQUVCHILARDA IJOBIY FIKRLASHNI SHAKLLANTIRISH - Tuxtayeva Oymzuxra Madaminovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTASIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarda ijobiy fikrlashni shakllantirishning psixologik asoslari, uning shaxs rivojlanishidagi ahamiyati hamda ta’lim jarayonida qo‘llaniladigan samarali usullar yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va psixologlarning o‘quvchilarda optimistik dunyoqarashni rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.