MAMLAKATIMIZDA OILAVIY NIZOLARGA BARHAM BERISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Abduxalikova Madinaxon Doniyor qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada oilaviy nizolarning yuzaga kelish sabablari, ularning psixologik oqibatlari hamda oilaviy muammolarni bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, oila institutini mustahkamlashda psixolog, ota-ona va jamiyat hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.