BOLALARNING TOʻLAQONLI SHAKLLANISHIDA TARBIYANING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Shukurova Farog’at Xo 'janazarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarning to‘laqonli rivojlanishida tarbiyaning psixologik ahamiyati, tarbiya jarayoniga ta’sir etuvchi omillar hamda shaxs shakllanishida oila va ta’lim muassasasining roli yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy psixologik yondashuvlar asosida tarbiya jarayonini takomillashtirish masalalari tahlil qilingan.