TAʼLIM TIZIMIDA TARBIYASI QIYIN BOLALAR BILAN PSIXOLOGIK ISH OLIB BORISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Bekimbetova Gulshexra Tolebaevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim tizimida tarbiyasi qiyin bolalar bilan ishlashning psixologik asoslari, ularning xulq-atvoridagi muammolarni aniqlash va bartaraf etishning zamonaviy usullari yoritilgan. Shuningdek, maktab psixologi, o‘qituvchi va ota-onalar hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.