TAʼLIM TIZIMIDA O’QUVCHILAR OʻRTASIDA DEVIANT XULQ- ATVORNING SHAKLLANISHI VA UNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Hasanova Husnidaxon G'ulomovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktab tizimida o‘quvchilar o‘rtasida deviant xulq-atvorning shakllanish sabablari, uning psixologik omillari hamda oldini olishning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning ushbu jarayondagi o‘rni tahlil qilingan.