SANOAT MAHSULOTLARINI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH YO’LLARI - Zuxriddinov Akbarjon (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqola sanoat mahsulotlarining raqobatbardoshligini oshirishning dolzarb masalalariga bag’ishlangan. Global bozor sharoitida korxonalar uchun mahsulot sifatini yaxshilash, innovatsion texnologiyalarni joriy etish va ishlab chiqarish samaradorligini oshirish muhim ahamiyat kasb etadi. Tadqiqotda raqobatbardoshlikni ta’minlovchi asosiy omillar tahlil qilinib, ularni mustahkamlash bo’yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan. Maqolada bozor talablarini o’rganish, marketing strategiyalarini takomillashtirish va xarajatlarni optimallashtirish orqali raqobat ustunligiga erishish yo’llari ko’rib chiqiladi.