TASVIRIY SAN’AT TA’LIMIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Tojinorova Laylo Odil qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tasviriy san’at ta’limi jarayonida raqamli texnologiyalardan foydalanishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilingan. Zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining talabalarning ijodiy fikrlashi, mustaqil ishlash ko‘nikmalari va kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, raqamli vositalardan foydalanish orqali ta’lim samaradorligini oshirishning amaliy jihatlari hamda ularni o‘quv jarayoniga integratsiya qilish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.