BOLALARGA NISBATAN ZO’RAVONLIK OQIBATLARI - Pirmatova Dilhushoy Pirimberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Travmatik hodisalarni boshdan kechirgan bolalarning psixologik xususiyatlarini o’rganishning dolzarb usullardir. Shunday qilib, zo’ravonlikni boshdan kechirgan bolalarning psixologik xususiyatlarini o’rganish va travmatik tajribalar oqibatlarini baholash usullarini ishlab chiqish ushbu bolalarni psixologik reabilitatsiya qilish uchun juda dolzarbdir.