YOSHLARDA SALBIY O‘ZGARISHLARNI KELTIRIB CHIQARUVCHI TASHQI TA’SIRLARNING IJTIMOIY, PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK JIHATLARI - Marasulova Mahliyo; Habibullayeva Gulhayo (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolani mutolaa qilar ekansiz siz hozirgi kun yoshlarida kuzatilayotgan salbiy xolatlar, ularning oqibatlari xaqida malumotlarga ega bo’lasiz.