KASB TANLASHDA QOBILIYATNING O’RNI VA KASB-HUNARTGA YO’NALTIRISH ISHLARI - Ashurov Umidjon Adxamovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxs rivojlanishi, kasb tanlashi va jamiyatda o’z o’rnini topishida uning qobiliyatlarining ahamiyati haqida so’z boradi.